Friday, July 13, 2012

yes!!! we have done industrial training

dalam dok sibuk nak habiskan LI nie, pening kepala jap dok pikir nak habiskan report yang tak sudah-sudah buat tak habis-habis. padahal mula buat report dari awal bulan tiga lagi. sampai bulan tujuh pon belum tentu siap lagi. adoiiii..pening dok pikir sorang-sorang.

tapi, alhamdulillah berkat semua kengkawan dan ada yang sudi toong kami siapkan report nie, dengan jayanya kami siapkan sebelum habis LI lagi. yahooo. kitorang nak habis LI nie memang habis terus semua. tak yah dah nak pikir soal report lagi. senang kan kalo gitu. habis LI maknanya boleh tersenyum aman.

nak habiskan report sebelum LI nie bukan senang tau. siang malam kitorang buat, dok bincang, cari maklumat sana sini. entah sesapa dah kitorang jumpa. alhamdulillah, ada yang sudi tolong kami siapkan report dengan baik. gembiraa tu tak yah nak cakap dah. tersenyum sampai ke telinga dah nie skang. tak yah nak c-bok dah citer sal LI.
ini dia buku yang jadi pujaan kami siang dan malam dok habiskan masa mengisi data lam nie. kalo tak buat yang nie kan entah cam ner la markah kami nanti. tapi yang penting, aku nyer buku memang tak boleh buat contoh gamaknya. 
*yang nie sue dengan yana mesti tau punya* 
lepas habis semua print report dan tunggu masa nak binding jer kat sebelah kedai. masa nie kitorang keluar jap dengan izin dari bos nak poskan report. padahal hari rabu kan tapi nak buat cam ner masa dah suntuk. dari kol 9 pagi kami keluar nak settle benda nie. penat tak yah nak citer dok tunggu semua siap. kami siap pergi makan lagi kat kedai depan. maklumah semua siap masa tengah hari, perut pon tengah memanggil dengan lagu dangdut nie tau. 
nie lah hasil report dari aku. penat, letih, pening, rasa nak tepon semua orang, semua bercampul gaul masa buat benda nie. alhamdulillah...selesai jugak dengan jayanya buat report dengan dak yana ngan sue.
apelah benda nie kan?
kotak nie hasil kami bertiga. penat tau beli kotak cantik kat dalam nie nak poskan report ngan buku kat supervisor kitorang kt melaka. jauh kotak nie dok merantau kan. berat dia tak yang nak citer la kan. tak per la demi report ku tersayang, habiskan duit sikit pon jadilah. bukannya selalu bleh buat cam nie.
yes!!! akhirnya....kami buat shooting skit kt masjid cantik belakang kilang kat kitorang buat LI. cantik sangat masjid ukiran kayu nie.
WE HAVE DONE LI!!!
alhamdulillah..bersama yana..sue..aku 
horeyyy!!! lepas nie dah boleh masuk sem baru..

p/s: kepada semua yang terlibat bantu kami siapkan report nie terima kasih bebanyak sangat. jasa semua tak dapat kami nak balas..:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...