Tuesday, May 18, 2010

~f4 yang comel~

aduyai...aku skang nie tengah addict ngn citer korean 'boys over flower'... kuang3... penangan dari ana.. ana, tolom aku nie, dah tak boleh nak buat kerje lain dah. asyik dengar kagu citer dier jer. hahahaha... dulu aku tengok cerita 'hana yori dango'. citer dier pon sama jugak ngan 'bof' ni...
citer ni yang aku tahu asalnya dari taiwan 'meteor garden', lepas tu jepun 'hana yori dango', siap ada 'hana yori dango 2' lagi, yang best dia buat movie plak. lepas dua-dua drama berjaya pikat hati boleh dikatakan seluruh masyarakat bumi ni, versi korea 'boys over flower' pon dikeluarkan. best giler citer semua ni. dalam citer ni memang ada kumpulan f4 yang hedsome ngn comel sangat. sebab tu la semua orang suka nak tengok.

 METEOR GARDEN 2001

HANA YORI DANGO 2005
BOYS OVER FLOWER 2009

Sunday, May 9, 2010

~salah siapa~

waduh3...letih sungguh badan rasanyer. tp, memang happy giler la coz dapat jejak kaki kat umah semula. dari melaka terus pergi bukit jalil. seharian round klang, jalan pudu ngan entah kat mana lagi pergi, aku pon tak ingat dah, yang pastinya hari ni aku dah kat umah... yahoo!!! seharian lam kereta lerja aku tidor ler. habis, tak tau nak buat aper kan. cuti sampai bulan tujuh, tapi rasanya pergi lam bulan enam kot. tak per, korbankan masa skit dulu. bak kata pepatah 'bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian'. 
kepada semua sahabatku sekalian... SELAMAT BERCUTI semua... moga-moga enjoy la masa cuti anda.

aku pon tak tahu nak buat aper masa cuti ni. memang ngadap benda ni la kot. tak pon pergi kebun teman ayah ke aper ke... banyak perancangan lam kepala, tp tak tau dapat laksanakan ke tak. aper-pon kita enjoy!!!

Saturday, May 8, 2010

BUSINESS APPRENTICE

wow, cuit sem dah tiba. tp, aq masih tak balik lagi ni (T_T)... masih kat bunga raya, ada kem tujuh hari. lama betol, hahahah....sebenarnya ada dua kem. 3 hari kat Ancasa Hotel, 4 hari lagi kat Glory Beach Resort. seronok sangat. yer la dapat ilmu yang sebelum ni aq tak pernah terfikir ke arah tu. macam-macam added value dalam kepala...huhuhuh...

yang paling bestnyer bila berbaloi tunggu 3 bulan fikirkan idea. so, kalau dah diterima kenela teruskan .(^_*)

inilah kumpulan aq yang tunggu selama 3 bulan tu, jadi ke tak jadi. Alhamdulillah...akhirnya hajat kitorang tercapai jugak. aq ngan member pompuan ni jer. kami bersama dekan fakulti. dialah yang approve kan projek kami. thank prof. hope kami dapat buat yang terbaik lah...


hahahah...jeng-jeng-jeng... inilah group aq yang dapat pergi sana. tapi kami buat projek lain-lain lah. dua projek lain, dan dua lagi projek lain. masing-masing ada komitmen yang sendiri. itu yang paling penting dalam kumpulan. selama 3 hari kami kat sana, memang happening la yang boleh aq ungkapkan. berbaloi lah penat kami pergi sana mendengar ceramah. ada yang ceramah fun, part tu yang paling best la. tapi, aq letih sangat lepas present. so, aq tidur ler dalam hall tu. ada jugak ceramah lain aq tertidur. aq pun tak perasan bila masa leh terlelap. penat sangat kot...huhuh... aper-pon thanks la buat fakulti jadikan program ni berjaya... chak de!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...