Saturday, March 10, 2012

melayan adik-adik di kb mall

dah lama kitorang merancang nak keluar sesama. bila dah sampai masanya nie, memang lepaskan angin sakan la nampaknya. semua dah terlebih meroyan bila keluar. perancagan kitorang tu memang nak ketawa rasanya. yer la...mana tak kelakarnya. padahal keluar bertiga kat kb mall jer. merancang tu nampak macam nak keluar negeri. pagi kitorang nak pi mana, petang pulak nak pi mana. lepas tu, sebelum balik umah kene pi mana. nie baru satu hari. tak termasuk hari kedua lagi.

sebelum terlupa...seminggu sebelum hari lahir tempoh hari. ada la dapat call dari red modani. katanya pi ambik hadiah la kan tok hari lahir tu. terlupa dan tak sempat punya pasal, pi la ambik semalam. ingatkan dah hangus..yerla...lama sangat masa tu. rupanya dapat jugak. dapat hadiah hari lahir dari red modani gituu...nie sebab ada member card dia..lagi pon memang best pakai kasut red modani

bila bukak kotak hadiah..comel plak dok tengok. mug heater yang biasa dok bagi hadiah..rasanya dah banyak pon kat umah mug nie. apa-apa majlis mesti ada mug nie. tapi tak per...tq sesangat sebab dapat. dia cakap nie nombor yang terpilih sahaja. bertuah pulak asanya. mungkin tahun nie jer kot..
 anyway...tq red modanie.;))
lepas tu, kami jenjalan macam tak ingat dunia. sampai dah berlagu perut nie..lapar sangat. dah niat dari umah kot nak makan kt kfc. hari nie nak makan jugak kat sana. tempoh hari dah makbulkan yana punya permintaan, makan kt mcd. jadi dah bleh la makan kt kfc.
 
lepas kitorang makan..ada satu tempat yang memang kene pergiii...dah lama diorang dok rancang. aku nyer rancangan hampeh. tak termakbul lagi. tapi, tak per. akan makbul jugak.

apa yang diorang rancang?
okey....yana ngan sue rancang nak dapatkan camera. so, memang kitorang keluar nie ada makna yang tersendiri la kan. pusing punya pusing...ayoyo.. sebenarnya camera yang diorang nak tu dah habis stock. sebab tu modal lama. tapi ada model baru yang lagi comel la kan. pi la cari kat kedai lain. sama jugak. tak der. dah habis.

su decide beli camera lain, yang pun beli camera lain. tapi dua-dua camera nie comel seh...boleh la aku dok posing banyak-banyak kan. warna pon mengancam. comel glerr..
lumix (sue) ... sony (yana)

p/s: balik malam dah tido awal gara-gara pusing satu hari kat sana..hari nie nak pusing kat mana lagi

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...