Friday, March 2, 2012

city hunter time

amacam...opppss terlambat eh
aha..memang lambat pon nie
dah berkarat drama city hunter kat lam hard disk nie
memang sengaja simpan nak tengok kat umah
mana lah tau kot-kot bosan kat umah nie kan masa LI nie
memang bosan sangat nie
sampai dah habis citer nak tengok
ramai dah cakap city hunter best
tak per..sabar-sabar..nanti dapat tengok gak
aha..dah habis pon
berhempas pulas hampir empat hari kot asenyer..lupa plak
akhirnya habis gak
apesal eh tengok drama nie
sebab lee min ho? atau heroin dia?
tak taulah..apa yang best sebab dia action
asyik tengok loving jer, bosan gak kan
kadang-kadang kene la tukar angin skit

tapi masa dok tengok drama city hunter nie
terpandang plak hero yang macho
maaf la lee min ho
saya tak terpandang awak sangat

kalau lam citer mesti ada yang lebih menarik dari hero kan
ada-ada jer yang nak buat orang pandang
hahahaha..kalau lam drama nie
kama lagi suka tengok si 'sniper'
lupa plak nama dia
haish..nama tak penting
tengok jer dia lam tu kan senang

nak tau tak saper
jeng
jeng
jeng
...
..
.

ini dia



macho kan...asyik tengok dia jer
tang gaya ngan rambut dia memang tak boleh nk kalih lagi
mesti nak tengok pergerakan dia
walau asyik kalah jer bila lawan ngn hero
tak per la ... awak menang di hati saya

auwww....macho man..cool..=)

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...