Tuesday, March 6, 2012

build web site sime darby?



hari nie berpeluang buat kerja ngan sime darby. best tu memang tak terkata la kan. banyak sangat ilmu yang dicurahkan buat kitorang semua. kene buat proposal untuk sime darby. apa yang diajarkan memang boleh bantu masa nak present. memang la pernah belajar ngan lecturer semua kan..tapi bila dah real nie tetiba jer otak dah jadik blur.

yang paling kelakar kene buat cash flow pulak dah. kali terakhir dok buat benda alah tu dua tahun lepas. mana la nak ingatnyer. dah kene soal macam-macam. nampak cam tak belajar jer. adoyaiiii. tak per kama..nama lagi belajar kan. esok kene bincang leq-log. focus giler-giler la maknanya nie. dah semuanya kene hantar petang esok. memang serabai la esok kan idup nie. 

apa yang paling best bila GM sana cakap dia nak buat program buat kitorang. cara-cara macam mana nak tackle pelanggan. biarkan kitorang kat satu tempat yang tak kenal sesapa pon, dengan tak der duit sesen pon...kitorang kene bawak balik pulangan buat dia. tak ke pening tu kan. alamak...macam mana nak buat nie. idea..fikir..mesti banyak punya jalan.

jadi tenaga pengajar bina website? lebih kurang macam gitulah GM tadi cakap. memang kene belajar balik la cam ner nak bina web site nie. jadi tutor la plak. tutor plak pasal web site...atooiii..kan ditanya plak soklan yang compiuh nak jawab cam ner plak...ko tibai jer kama. macam tak pernah buat.

~ tak sabar menanti hari esok ~

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...