Monday, January 2, 2012

main dengan bayang-bayang

tengah malam-malam nie lambat plak nak tidur kan. mana taknya baru balik makan kol 1 pagi. nak tidor pon tak boleh. kenyang ler..bruuppp... nak soh perut nie elok skit, jenjalan blog-blog sambil tonton zoom tv india. live gitu..dah peminat hindi kan. terjah semua pasal hindi.

sambil dok jenjalan tadi, rasa menarik jer kat blog hafiz nie sebab dia ajar cara-cara nak buat bayang-bayang kat gambar. apa lagi, terus cuba la kan. tak seberapa sangat tapi boleh la cubaan pertama kan.

sekali lagi thanks to hafiz sebab ilmu yang dia bagi nie.
sesapa yang nak try leh cuba pi kat blog dia. macam-macam ilmu yang kama dapat.

 selamat mencuba yer..:D

5 pesanan chomel:

Cik Aini Lavender's said...

kalau mlm2 ni bleh bikin seryau che kama oi wat byg2 tu =) hehehe

ct kamaliah said...

hahahahaha...nk try jadi kak limah sebenarnya nie..:D

ainol akasyah said...

jangan selalu bermain dengan bayang2 kelak gila bayang hahahahha..gurau je

Crew Fathi said...

Waahh.. good job.. ^__^

http://crewfathi.blogspot.com/

sue perbs.. said...

owh.. bleh wat byg2 ek.. hehe.. bru tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...