Sunday, January 1, 2012

jom sihatkan badan!!!

aduhaiii badan. makan, minum, tidur, makan lagi, minum, tidur. lama-lama naik pecah jugak badan nie. kalau ada masa ada gak pergi jogging kat kawasan umah nie. kalau tak, jangan ingat tak jogging tau.

senaman nie banyak jenis. tak semstinya kene jogging. kalau ada yang nak pi gym pon boleh gak. tapi kalau kama senaman kat umah la paling best. hehehehe..senaman kama nie memang banyak guna tenaga. sampaikan berpeluh satu badan nie. muka dah habis lencur nie. macam mandi la katakan.

senaman paling kama suka adalah menari. tarian jugak boleh dikatakan senaman. sebabtulah kama suka. sambil menari boleh keluarkan peluh. kebanyakan tarian yang kama ikut semuanya lagu hindi. kalau nak senang lagi download jer kat youtube tu. macam-macam ada.

buat masa sekarang nie kama memang suka dengan lagu dari filem Ra.One, chammak challo. lagu nie dah makin famous, best sangat rentak dia. yang comel nyer suara Akon sebenarnya tu. geli hati dengar dia nyanyi hindi. adooiiiii.. tarian dia memang simple dan senang ikut.

tak kisahla video apa pun. yang penting ada jugak kita bersenam kan. walau kat umah tak der halangan untuk kita bersenam..:D

3 pesanan chomel:

Cik Aini Lavender's said...

aritu ada try wat.tgh2 menari x hingat tgk2 mak sedara dok jenguk balik tingkap..adusss malu gila =) trs x wat smp skang.

ct kamaliah said...

hahahah...malu nyer..
xper lain kali buat jer lam bilik sorang.
kama pon buat sorang2 lam bilik..xpon ajak kekawan teman sekali..:D

sue perbs.. said...

aduh... dh lama tk brsenam... menari pun tk reti la... mcm kayu rase nye klu menari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...