Thursday, December 29, 2011

jom tengok k-pop stream online

tengah syok main tweeter..ternampak plak CNBLUESTORM.com nyer tweet soh tengok cnblue perform..apa lagi terus ler layan sampai ke malam.. 

untuk sesaper yg minat sangat ngan k-pop, korang leh bukak kat....

tapi ada problem skit skang sebab ramai sangat yg tengok kan
so, korang leh gak try kt sinie..

mesti best kan tengok malam nie...korang leh gak tengok schedule kt sini tok program yg seterusnya

untuk malam nie ngan berlangsungnya SBS Gayo Daejun..harap paham-paham lah yer sebab tak der usbtitle. maklumlah direct dari korea. lagi best kalau line korang guna yang kuat can streamyx ke unifii...;D

sempat lagi tengok iklan-iklan yang comel dan best...
selamat menonton...;D

2 pesanan chomel:

munirah said...

woow ! leh tonton malam nanti :D

sue perbs.. said...

wah.. memg peminat k-pop betul nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...