Monday, November 7, 2011

segmen kenali diriku by acuteyha : 10 blogger paling diminati (9)

sekarang nie kama jarang dok blogwalking. sibuk sangat sem nie. dengan kelas full seharian sampai ke malam, kalau takder kelas plak kene pi kerjer. penat skit la nie...bukan..penat banyak gak la. kalau masa yang lebih-labih tu kama suka blogwalking kadang-kadang. tapi kebanyakannya yang sama la sebab kama rasa diorang nie memang sweet sangat.

kenapa kama suka kat blogger ima eh? sebab dia come sangat. kama selalu gak stalker dia punyer blog. tengok antry dia yang comel, paling tak lupa tengok ima ngan tudung dia. comel betul kama tengok. kama perhatikan cara dia pakai tudung gak kekadang. manalahbtau kan kot-kot boleh tiru kan.

lanunsepet kama kenal rasa dah lama. blog lanun memang banyak info. kadang-kadang kalau kama pening nak ubah blog, kama tengok info kat dalam blog lanun. mesti stalker punya stalker la blog lanun. keep up good work lanun. nanti leh kama belajar lagi dengan blog lanun.

dengar jer nama dah pelik kan. maksud nama blog nie 'pelik tapi ngeri' mula-mula kam bukak blog nie, nak sampai termuntah tau. pelik-pelik tol gambar dia. takut kama rasa. tak nak dah bukak lain kali. tapi lelama rasa best lak kat petange nie. yang penting mata bukak kecik-kecik jer time tengok gambar.

blogger terkenal ben ashaari. saper yang tak kenal kan. banyak infi yang kita dapat kan kat sinie. kadang-kadang baca tajuk dia pun dah buat kama nak tergelak. ayat yang sempoi dah rasa mesra jer bila baca.

mula-mula kama kenal blog mtt masa kama join segmen dengan ben ashaari. blog yang comel nie buat kama rasa asyik nak bukak jer. entry dia pun sempoi dan best. banyak segmen yang kama tau melalui blog mtt la.

kama suka sangat tengok gambar hanis. masa show, melancong, bak kata semualah. comel-comel jer dan kama tengok cool. mana taknyer orang dia pun cool, comel gak kan.

7) SolihinZubir.com
sempoi dan sejuk jer hati. yang tu kama leh cakap. blog nie sempoi tapi dalam sempoi tu ada info yang kama rasa suka sangat. ada pengajaran, ada nasihat. bukan sekadar blog kosong sahaja. ada yang dia nak sampaikan kat kita.

8) The Chronicles Of Yaya
kechomelan cik yaya memeng buat kama rasa nak bertapak jer kat blog dia nie ha. dengan gambar-gambar yang choomeell gak. memang sesuai la ngan cik yaya kan. nanti korang blogwalking cik yaya, tentu percaya yang kama cakpa kan. tol tak cikgu yaya.

9) Solicious StoriNori
simple tapi best. blog yang macam nie la best kan. tak serabut kalau kita nak blogwalking. sempoi jer tapi cantik dan tak serabut. entry dia pun best dan nak tergelak jer. dok depan computer tersenyum sorang-sorang.

10) SRK
kama tak kira nak letak gak blog nie. acu cakap mana yang kita minat kan. ha..yang nielah kama minat. nak dikatakan kalau bukak jer computer, bukak blog, blog nielah kama mesti bukak. sebab apa yer? sebab kama suka SRK la kan. hahahaha...banyak plak tu kisah dia.

p/s: kama jadi stalker yang tak bertauliah..;))

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...