Thursday, October 6, 2011

The Mentalist Season 4

wahhh..seronok tak terkata rasanya nie. apalagi kalau bukan drama favorite musim baru dah main. tak lain dan tak bukan la kan. apa lagi kalau tak THE MENTALIST. dah lama menunggu bila agaknya nak kuarkan musim baru. alhamdulillah, sampai sekarang dah dua episode dah tengok nie. tapi yang tak syoknyer kene tunggu download la kan. manalah ada kat malaysia citer nie kat tv. kalau ada pon terlambat beberapa musim. hari tu yang main kat tv pon belum masuk musim 3 lagi. sekarang dah masuk musim 4 dah pon. bila la agaknya nak siar kat tv. tak per la..aper-pon dah siap download buat saat nie.

musim baru nie syok lagi sebab kalau sesaper yang dah tengok episod akhir musim 3 tentu berdebar kan apa agaknya yang akan Jane dapat lepas nie. tak per la nak citer skit kat sinie.

dah tentulah Jane kene masuk penjara la kan. kata dia tembak orang, sudah tentulah jel akan jadi rumah dia. tapi, korang jangan bimbang sebab kejap jer Jane masuk. yang geram skit nie, team Lisbon kene berpecah. Jane la yang jadi penyelamat team Lisbon nie. haish3..macam mana dia nak buat. kata Jane masok lokap. alahai...lepas Jane keluar lokap la. Jane dapat keluar sebab juri kat mahkamah berpihak pada Jane yang dia buat semua nie sebab nak balas dendam kat Red Jon sebab bunuh famili dia. yang sebenarnya dia tembak tu bukan Red Jon. ha..mesti lagi geram kan.

Red Jon masih lagi kat luar tu ha....Jane nak buat macam-macam untuk tangkap Red Jon. so, tunggu lah apa yang akan berlaku lepas nie...c(:

suka tengok Jane masa kat lokap...encem..c(:

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...