Thursday, October 20, 2011

air mata jatuh ke pipi

kesedihan melampau pagi nie. bangun jer dari tidur terus bukak citer hindi. aduyaiiii, mula-mula memang la ada adegan yang touching skit tapi tak der la sampai nak menangis kan. bila dah nak sampai kat penghujung dah mula adegan yang buat aku melebih plak kat sinie. ape lagi...bercucuran air mata keperempuanan aku nie. tergelak habis budak nie tengok aku menangis. baru semalam sound orang, buat ganas-ganas tapi bila dah tengok citer hindi nie boleh plak aku menangis. sabar yer diri. ingatkan lepas habis citer dah berenti air mata nie. nak sambung balik rupanya. tahan kama..tahan bebanyak

nie yang nak recommend kat korang soh tengok. mungkin ada yang dah tengok kan. nangis tak? tak...tak per. tengok sekali lagi. rasanya kalau tengok sekali lagi nie nangis lagi kot.

selamat menonton yer..=))

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...