Thursday, July 7, 2011

karak + seru = ?

hari nie sehari suntuk dok melayan movie melayu seram. tak tahu nak buat aper kan. so kita layan jer apa yang ada. dari petang sampai la nak maghrib nie baru siap tengok. lama betul nak habiskan dua movie sekaligus. semalam tak moh tengok. dok sorang kan. malas nak layan yang bukan-bukan karang.
film karak best ke tak nie? sebenarnya tak la seram sangat. walaupun layan tapi boleh la kot. nak kata tak best ada gak yang best. wokey la jugak untuk tonton kan. kita layan kan jer. jalan citer menarik gak tengok. mungkin yusri boleh keluarkan film seram sekali lagi yang lebih mantap. semoga berjaya.
film seru boleh dikatakan dapat menambat hati nie jugak la. bukan film seram hantu. tapi memang seram gak la. buat orang saspen jer memanjang. tapi untuk sampai kesudahannya memang tak paham. sebetulnya, memang tak paham. sowie. motif citer nie sebenarnya apa yang dia nak bagi? pasal nak hidupkan anak dia balik ke? yang tu memang tak paham.

anyway pengarah film banyak keluarkan idea nak persembahkan jalan cerita yang menarik buat penonton.
keep the good work up..=))

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...