Friday, July 1, 2011

bergelak ketawa dengan The Hangover

wow..lama rasanya tak tengok citer lucu
nak hiburkan hati kejap
tetiba teringat citer yang pernah tengok tahun lepas
apa lagi kalau bukan THE HANGOVER
korang semua mesti dah tengok kan
semua setuju tak dengan aku nie
mesti baik punya setuju
citer yang memang fantastic jalan citer
memang buat tak kering gusi kan
jalan citer yang dia tunjuk memang lain dari citer lain
sebab tulah boleh jadi gempak
siap buat part II lagi
korang dah tengok ke part II nyer nie?
ku belum lagi la
ngah download baru
biasalah..lambat skit
nie put baru jer tahu ada part II
survey punyer survey terjumpa part II

amacam sambungan dia?
best tak?
mesti best kan...
tak sabar nak tengok gak nie
bila la agaknya habis download
lama lagi la nak tunggu habis

jom kita tengok watak yang dapat tempat dalam hati semua..=))
Bradley Cooper aka phil -
guy yang paling aku suka dalam nie
banya hal yang banyak diselesaikan oleh dia
walau otak gila-gila
tapi dah kahwin sebenarnya
just a sweet guy
Justin Bartha aka dough -
the groom
watak yang ditunjukkan tak banyak
tapi impak yang diberi cukup besar
he really sweet
Ed Helms aka stu -
huh...tak tahu nak gambarkan sangat
takut pada tunang sendiri?
eww...aku rasa balik lagi yang dia kawin pada malam tu kan
anyway...okelah kot
Zach Galifianakis aka alan -
hahahaha...funny fat guy
watak dia memang nampak seorang yang sebal
aka kurang cerdik kot
tapi dia memang buat citer nie funny
the handsome four guy
just sweet all of them...=))

p/s: walau ada yang tak elok skit...biasalah kan citer omputeh nie
tapi jalan citer memang TERBAEKK!!!

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...