Thursday, June 30, 2011

You’ve fallen for me | Heartstrings

wah...tak sabar rasanya nak tengok yong hwa kembali berlakon
selepas pertama kali dram lakonan dia keluar ngan you're beautifull
jung yong hwa memang banyak peminat
dah la dengan kumpulan dia semakin meletop
CNBLUE fighting!!!
dalam drama terbaru nie
jung yong hwa berlakon ngan park shin hye
still orang yang sama gak berlakon dalam you're beautifull
maknanya diorang sepadan la kan
dalam drama yg lepas couple nie tak jadi bersama
untuk kali nie baru diorang dijadikan couple
dalam drama nie yong hwa tak keseorang
mamber dalam CNBLUE ada sekali berlakon ngan dia
sweet sangat dapat tengok kang min hyuk berlakon bersama
drama nie adalah drama kedua min hyuk 
sebelum nie dia berlakon dalam It's Okay, Daddy's Girl
ini mungkin percubaan berlakon buat kali kedua
tapi dia nampak sangat comel dalam drama terbaru nie
korang semua dah tengok ke?
mesti belum lagi kan
sebabnya semalam baru jer episod 1 keluar kat korea
jadi kalau ada yang rasa nak tengok boleh
tak jadi masalah kat malaysia pun
kalau nak tunggu kuar kat tv bila la agaknya kan
kalau nak lebih cepat
korang boleh try download kat

nanti boleh try download guna megaupload
untuk yang ini, boleh cuba guna IDM...lagi cepat
tapi kalau ada yang rasa nak guna torrent pun boleh gak
tapi kene tunggu lama skit la
ala tak la lama sangat pun 
sebab skang nie ramai ngah download citer nie
jadi mungkin cepat la habis download nyer

skang nie meh layan gambar-gambar menarik dari citer nie


0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...