Monday, June 6, 2011

dapat poster cn blue

yahoo..dah lama dok tunggu bila la nak dapat poster cn blue. bli majalah tu...bli majalah nie...tak jugak dapat. tapi, penantian dah berakhir. baru beli tadi. yes!!! dapat pun poster. walaupun satu jer, tapi tak mengapalah kot. nasib dapat dari tak dapat kan. 

dapat dari mana yer poster nie???
mestilah dari majalah kegemaran...

...KLIK...

dok tunggu dari majalah nilah. kalau tak majalah KLIK, tak pon EPOP. tapi belum sempat lagi bli epop. tak per. banyak masa lagi kan. epop senang skit kot sebab sebulan sekali dia keluarkan cerita. tapi kalau klik dua bulan sekali. tu yang kene kejar lebih skit. kalau tak, melepas la gamaknya.

x-cited punya lebih nie sampai nak letak dalam blog. walau camera phone macam haper ntah, tak per. buat suka-suka jer kan...
jom kita tengok gambar.

tak cantik skit la nie...bukan skit kot...bebanyak sangat... =))

dapat poster nie la...

emotional jung yong hwa oppa

burning lee jong hyun...kita sebaya la (*_^)

untouchable lee jung shin

lovely kang min hyuk

cn blue fighting!!!

beli tadi terus snap pic

tenkiew kat KLIK sebab bagi poster cnblue...=))


sebelum terlupa, sebelum nie KLIK ada keluarkan isu cnblue sebagai cover page. memang tak terlepas la nie...kamsahamida KLIK!!!

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...