Friday, June 24, 2011

menggamit memori | kampung lonek..nogori9

tetiba jer malam nie teringat pasal kitorang buat satu lawatan ke n9. 
memang best..memang happening.. 
sebab apa? 
sebabnya memang syok la. kat sana banyak yang dapat kitorang buat. 
yang paling tak leh lupanyer dapat makan masak lomak cili api. 
aku dapat tinggal dengan satu famili yang baik sangat. 
dapat makan telur itik masak lomak cili api.
kaw..kaw..beb. memang mengancam. 
teringat sampai sekarang. bilalah dapat makan lagi nie eh..
adoiii...best...best...

kitorang pergi wakil nie u. saper yang nak pergi join lah. 
happening nyer sebab mamber yang join semua sporting.
seronok tak terkatalah katakan.
tak la boring sangat kan.
pergi sana dalam dua hari jer. 
alahai dekat benor ngan melake nyer eh.
tepi, lepas balik nie bilalah nak poi ag kan.

banyak aktiviti yang dapat buat tau
mengumpai padi
main sukaneka
-tarik upih-
-boling kelapa-
yang paling best bila semua masuk parit pi tangkap ikan keli.
tak dapat ambil gambar masa tu sebab hujan daa..
kesian nanti kamera rosak kan.

kat sana semua orang homestay yang uruskan. kitorang just main jer.
best kan..korang pernah rasa?
pergilah cuba..
buat proposal best-best bagi kat dekan
biar dia pun teruja sekali
  nilah geng aku yang pi sana. happening la kan pi satu group. pakai baju group lagi. (ramai lagi ahlinya)
-fatin-zieta-fuza-ana-kama-

 tempat kitorang pi nilah dia. auumm..nak makan...blurrrp...kenyang nyer

siap pi makan kenduri lagi..bestnyer..dapat rasa kenduri cara orang nogori

sampai sana apa lagi..snap la

semua senyum yer...snap tu...

bersama ngan ibu angkat nie...tak jatuh tau barang yang kat dalam tu...
lupa lak nama apa buat nie

kredit to joe sebab kamera dialah kitorang dapat posing banyak

macam mana semua?
best kan..dah kata dah
banyak lagi gambar sebenarnya
tak sempat nak upload sekali lam nie
lembab semacam jer
buat naik darah jer
have fun tau...(^_*)

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...