Monday, June 6, 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG


buat blogger-blogger baru cam blog nie kan sudi-sudi lah cuba masok link nie. bukan apa, sambil-sambil kita buat blog nie boleh tambah mamber kan. dapat lak tukar-tukar pendapat. dapat pengalaman baru.

untuk masuk dalam contest nie, caranya mudah saja. untuk blogger yang nak join nie, perlulah buat satu blog list yang baru. tapi kalau nak guna yang lama pon boleh gak. sebenarnya nak senang bila tengok mamber baru kan.

lepas tu, korang nanti boleh pilih mana-mana blog dari SENARAI BLOG di SINI... Dan tinggalkan komen di blog mereka dengan mengatakan bahawa SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA.

mudah kan. buat yang pening-pening lalat tu, buat perlahan-lahan...boleh buat punyer
selamat mencuba...;))

31 pesanan chomel:

sweet heart said...

sure why not =)

Liza @ Adzriel AB said...

ok, kita tukar link ye..

http://adzriel.blogspot.com/

EYFAalias said...

hi. dah letak blog awak dlm bloglist sy. hehehe. dn follow blog awak juga

UpProfits said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

Atika Farha ;D said...

SAYA BERMINAT TUKAR LINK DGN ANDA

http://blogfarha.blogspot.com

SELAMAT BERKENALAN!

diya said...

cik kama , sy berminat nak kongsi2 link . terima kasih sudi singgah blog saya :)

giliran sy lak jalan2 sini .

http://diyazha.blogspot.com

CiK EmMa said...

ok cik kama..saya berminat :) follow awak skali

Rahmad said...

blog anda dh masuk dlam bloglist sy..

http://ceriterahmad.blogspot.com/

echaRierie said...

sy berminat jgk cik kama ~
TYSM..
dh letak dlm bloglist sy..

http://akuhanyasatu.blogspot.com/

salam perkenalan ~

SoLy SoLicious said...

ok...sy berminat..

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

following u as well :)

MISS QASEH SAIFUDIN said...

sory lmbat..okay..kita tukar link!..=)

sabrina azhar95 said...

SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...
http://sabrinaazhar.blogspot.com

Ina said...

ok..dah masukkan dalam list

'CikMimiEy' said...

SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

annyong ! huhu

sabrina azhar95 said...

anda tlh berada dlm bloglist sye,,,

cik sakura said...

cak..cik sakura dah masukkan dalam bloglist..nanti tengok dekat bahagian from ben ashaari ye..

mynayusof said...

saya berminat nk tukar link dgn awak..:)

http://mynayusof.blogspot.com

aku dan segalanya said...

sy berminat gakkk...dah follow awk

Pak Syahot said...

SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
http://paksyahot.blogspot.com

p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

shahjiehan said...

Salam...
SAYA BERMINAT dan suka MENUKAR LINK BERSAMA ANDa!!! pliss letakkan saya salam bloglist tuu..saya yang last sekali tu..185...sob3........

Tukar sama suka-suka


...

PikaPiko said...

sy minat nak tukar link dgn awk :)

http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Haffiz MohdNoor said...

SAYA BERMINAT dan suka MENUKAR LINK BERSAMA ANDa!!!

jom2..

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
Nadh datang melawat.. :)

Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

FyNa said...

ok.. sy berminat..:)

ct-kama said...

buat korang semua thanks...kama pun sudi gak share link...jom2 kita meriahkan blog..;))

Ceria Gurlz said...

hehe..dah masukkan link awak ke bloglist sy..mahu tukar link juga ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/

Farah said...

jom tukar link dengan saya

http://belogfarr.blogspot.com

nananaDya said...

sy brminat nk tukar link dgn kamoo

http://nananadya.blogspot.com

Alisya said...

jom tukar link dgn alisya..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

zacky786 said...

dtg sini ~ jom tukar link ..

ct-kama said...

jom2..tukar link..;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...