Friday, June 24, 2011

go green ke lepak time nie?

hari nie terbangun awal la plak kan..
bukan la..sebab nak pi go green kat 'melodi beach' la keje nie

kuar umah lam kol 9 pagi...tapi kejap jer pi
dalam lebih kurang 11 pagi dah balik pun
yee laa...pi sana..hampeh...
amende la tak tahu nak buat
alih-alih lepak jer...jalan-jalan...makan-makan
last-last pi lawat sekolah lama.
sempat lagi pi lawat tapak pembinaan UMK...
mengalahkan engineer lak kitorang nie

opss..lupa nak habaq lak nie...
dari pagi kuar rumah pi ambil si kembar kat umah dia.
jalan-jalan sorang mana lah syok kan
ajak mamber baru leh nafas skit ase nie.

tapi just ada gambar aku ngan su jer.
adik kembar dia tak der la plak..
xper..tengok jer apa yang ada..
dah nie jer rezeki yang ada =))


 tengok kat belakang kami..
tulah dia progran go green @ greenv
memang green la kan...
semua nak pi attack beach la jap ag nie

sebelum mereka-mereka semua attack beach...kitorang pi attack dulu...
jangan marah..=))

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...