Monday, June 27, 2011

bengang sendiri nak tengok follower

hangin ke??? 
bukan nak hangin sangat pun 
cuma geram sikit jer
sambil bukak blog nie nak tengok gak follower
-heheheh..bukan banyak sangat pun..poyo jer lebih-
tapi yang geram sangat tu dari minggu lepas tak leh nak bukak

kalau kat blog page dia jadi cam nie
 bila bukak list follower kat dashboard
dia kuar benda nie lak
agak-agaknya lah
korang tahu tak asal dia jadik ginie
aku memang tak paham bahasa komputer nie
nak buat cam ner pun tak tahu
salah aku edit ker apa ker aku memang tak tahu

p/s: kalau-kalau korang ada idea cam ner nak adjust leh share info..=))

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...