Monday, May 9, 2011

Lot.my Bloggerz Contest

balik umah pagi tadi memang penat betul...sampaikan nak terlepas rumah..aish3...tulah padah tidor jer dalam bas nie...bila dah balik rumah aper lagi....main tenet ler...godam punya godam aq bukaklah gmail yang dah lama terperuk kat pelusok pak google. kesian plak haish...

wow..tetiba nampah plak iklan dari lot.my .... ader peraduan..memang hadiah best lak tu...saper yang tak teruja kan hadiah free ag...hehehehe... alang-alang bukak nak gak share ngan korang semua walau dah terlambat jer rase nie....kalau diikutkan dengan syarat-syarat dia takder la pening sangat nak buat. nak ke tak nak jer yang tinggal...


 hahahaha...macam mana korang, mesti teruja kan. kalau tak nak lepaskan pelung, jomlah join kontest sekarang jugak...(*_^)

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...