Sunday, February 20, 2011

terima kasih buat kekawan semua....

waduh....hari genap umur 21 tahun. peh!!! dah makin tua, satu lagi anak tangga aku naik..... tak boleh jadik nie... umur makin naik, perangai masih lagi tak macam umur sebenar. apa yang aku kejar dalam hidup pun tak tahu lagi. kepada semua kekawan yang wish dah sesiapa lah, terima kasih sebab ingatkan daku...^^ ceh, ayat nak jiwang. aper pon, jom roll msg yang aku dapat. kepada yang tak der dalam nie, tak sempat aku nak ambik semua. maaf lah aku mohon....

kamsahamida chingu...^^








2 pesanan chomel:

Ana Je La said...

kama...sowi lmbt hdiah tu...hehehe

ct-kama said...

aper hadiahnyer na.....ko still kawan ngn aku nie dah cukup hadiak buat aku..^^

kamsahamida chinggu^^..still ag jadi kwn aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...