Friday, February 11, 2011

epop - CN BLUE


waduh..waduh..waduh... terkejut beruk aku bukak image kat mat google tadi. aku terfikir bila pulak edisi nie keluar. dahlah volume 11. tak salah aku dah ada volume nie. peh...rupa-rupanya harga dia RM 0.0. memang nak kenelah kan. mainkan perasaan aku jer nie. ingatkan betul tadi, nak terus beli der... hahahha..poyo jer aku nie... lagi satu nie, dahlah satu muka surat depan tu penuh dengan cnblue jer. ader ker majalah buat gitu...takder kan... ni mesti kerje BOICE (panggilan nama peminat cnblue). tapi comer jer aku tengok. kalaulah cnblue nie buat majalah pasal diorang kan best gak. lepas tu buat banyak version. satu dunia nie boleh baca. hahahaha... ^^

0 pesanan chomel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...