Friday, December 31, 2010

HEI-PYE BECOMING NEW YEAR

Aigoo...malam nie dah nak masuk tahun baru rupanya. rasanya tak awal sangat kot nak ucapkan selamat hari raya ... ops... selamat tahun baru. fikir-fikir balik, baru jer masuk tahun 2010 asenyer, dah nak rasa tahun 2011. orang kata tahun baru azam baru. tapi, aku kata hari-hari pon azam baru. kalau nak fikirkan balik, aku pon tak tahu apa azam tahun lepas dan lepas ke tak azam tu. haish...tahun nie kene fikir balik ke azam baru? aigoo...malas betol la. senang kerja, apa yang menjadi tu, kira azam dah jadik la. kan lagi senang. tak yah nak pecah kepala fikir azam baru plak.


omo...lupa plak
semalam kak long ada massage kat aku
dik, azan tahun baru ko ape? ;)
mampus...apa aku nak jawab.....alik-alik, aku tanya dia balik
habis, azam ko ape? nak bleh anak? hahahaha
tau pon. saje jer aku tanya. :):p
haish...hangin aku. tetiba aku fikirkan balik. daripada takder azam yang betul, masukkan jer la azam nak bleh anak sedara..hahahaha..kelakar giler fikirkan balik. mungkin azam lain yang aku boleh masukkan lagi, nak berusaha lebih gigih la kot dalam apa jer yang aku buat. janji semuanya dibuat dengan ikhlas. ceh...falsafah jap kat sinie. aper-pon, tahun baru adalah permulaan baru lagi. buangkan buku lama, pergi kedai beli buku baru. tak payah nak guna liquid paper plak, nanti tanggal liquid tu, akan nampak kisah lama yang tersembunyi. pedih plak hati kang bila baca balik.

cayok!!cayok!! 2011~waiting for me

2 pesanan chomel:

Anonymous said...

Kami sekelompok relawan dan memulai inisiatif merek baru dalam sebuah komunitas. weblog Anda diberikan kepada kita informasi berharga untuk bekerja pada. Anda telah melakukan pekerjaan yang menakjubkan!.

ct-kama said...

mekasih untuk jadikn rujukan...kalau ada apa-apa pandangan dan cadangan boleh jer hulurkan..;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...