Tuesday, May 18, 2010

~f4 yang comel~

aduyai...aku skang nie tengah addict ngn citer korean 'boys over flower'... kuang3... penangan dari ana.. ana, tolom aku nie, dah tak boleh nak buat kerje lain dah. asyik dengar kagu citer dier jer. hahahaha... dulu aku tengok cerita 'hana yori dango'. citer dier pon sama jugak ngan 'bof' ni...
citer ni yang aku tahu asalnya dari taiwan 'meteor garden', lepas tu jepun 'hana yori dango', siap ada 'hana yori dango 2' lagi, yang best dia buat movie plak. lepas dua-dua drama berjaya pikat hati boleh dikatakan seluruh masyarakat bumi ni, versi korea 'boys over flower' pon dikeluarkan. best giler citer semua ni. dalam citer ni memang ada kumpulan f4 yang hedsome ngn comel sangat. sebab tu la semua orang suka nak tengok.

 METEOR GARDEN 2001

HANA YORI DANGO 2005
BOYS OVER FLOWER 2009

3 pesanan chomel:

aanz said...

haha..jmpe kat sini plak..fptt kan..ex-kmk jugak kan..hehee..
cter bof ni best..sy dah tgk smpai abes..happy ending..
tp klau sy jd geum jan di, sy pilih ji hoo..hehe..

btw, follow my blog ok..

ct-kama said...

hahahaahha...
mmg best, hope ader yg ke2 nyer.
mesti jln citer dier lain trus, xambk yg jepun nyer kot..
sy pon nk plih ji hoo gak..=)
ex-kmk gak ke???

anyway, follow....

aanz said...

yup2..ex-kmk..
hahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...