Saturday, May 8, 2010

BUSINESS APPRENTICE

wow, cuit sem dah tiba. tp, aq masih tak balik lagi ni (T_T)... masih kat bunga raya, ada kem tujuh hari. lama betol, hahahah....sebenarnya ada dua kem. 3 hari kat Ancasa Hotel, 4 hari lagi kat Glory Beach Resort. seronok sangat. yer la dapat ilmu yang sebelum ni aq tak pernah terfikir ke arah tu. macam-macam added value dalam kepala...huhuhuh...

yang paling bestnyer bila berbaloi tunggu 3 bulan fikirkan idea. so, kalau dah diterima kenela teruskan .(^_*)

inilah kumpulan aq yang tunggu selama 3 bulan tu, jadi ke tak jadi. Alhamdulillah...akhirnya hajat kitorang tercapai jugak. aq ngan member pompuan ni jer. kami bersama dekan fakulti. dialah yang approve kan projek kami. thank prof. hope kami dapat buat yang terbaik lah...


hahahah...jeng-jeng-jeng... inilah group aq yang dapat pergi sana. tapi kami buat projek lain-lain lah. dua projek lain, dan dua lagi projek lain. masing-masing ada komitmen yang sendiri. itu yang paling penting dalam kumpulan. selama 3 hari kami kat sana, memang happening la yang boleh aq ungkapkan. berbaloi lah penat kami pergi sana mendengar ceramah. ada yang ceramah fun, part tu yang paling best la. tapi, aq letih sangat lepas present. so, aq tidur ler dalam hall tu. ada jugak ceramah lain aq tertidur. aq pun tak perasan bila masa leh terlelap. penat sangat kot...huhuh... aper-pon thanks la buat fakulti jadikan program ni berjaya... chak de!

3 pesanan chomel:

molmolla said...

di gambar pertama mahfudzah kelihatan begitu gemokkkkkkkkkkkkkkkk okay!! HAHAHAHAHAH :D

btw, sedap woo lagu kau. i likeee~

ct-kama said...

hohoohoh...pooja da mkin kurus kot skang.....;p

mahfudzah said...

achu kau diamm..

kamaaa..aku tau ko perli akuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...